Pridajte stránkumedzi vaše obľúbené

Povolania

všetky povolania >

Info

všetky kategórie >

Kariéra

všetky články >

Riadiaci pracovníci v reštauračných zariadeniach

Náplň práce

Riadiaci pracovníci (manažéri) v reštauračných zariadeniach plánujú, organizujú a riadia prevádzku kaviarní, reštaurácií a podobných zariadení poskytujúcich stravovacie služby.

Vykonávané pracovné činnosti

(a) plánovanie jedálnych lístkov v spolupráci so šéfkuchármi a kuchármi;
(b) plánovanie a organizovanie slávnostných udalostí;
(c) zabezpečovanie nákupu a kalkulácie cien tovaru podľa rozpočtu;
(d) evidencia stavu zásob a finančných operácií;
(e) zabezpečovanie dodržiavania hygienických predpisov, čistoty, funkčnosti a zodpovedajúceho vzhľadu stravovacích, kuchynských a skladových priestorov potravín;
(f) zisťovanie spokojnosti zákazníkov s jedlom a službami;
(g) výber, určovanie rozpisu pracovných zmien zamestnancov, školenie a dohľad nad obsluhujúcim a kuchynským personálom;
(h) prijímanie rezervácií, vítanie hostí a pomoc pri prijímaní objednávok;
(i) rokovania týkajúce sa dohôd s klientmi a dodávateľmi;
(j) zabezpečenie dodržiavania predpisov bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci.

Ponuky práce

Kuchár/Kuchárka v pizzerii v Route 66

S.K. - Liptov, s.r.o., 14.5.2024
Belopotockého 4

Kuchár/kuchárka (junior) - podniková kuchyňa

Slovenský plynárenský priemysel, a.s., 13.5.2024
Bratislava

Kuchár

HRQ SK s. r. o., 6.5.2024
Liptovský Ján 2067 032 03 Liptovský Ján

Chyžná Hotel Horizont Resort****

HRQ SK s. r. o., 29.4.2024
Kežmarok

Kuchár/kuchárka (junior) - podniková kuchyňa

Slovenský plynárenský priemysel, a.s., 17.4.2024
Bratislava

Pomocná sila v kuchyni v Route 66

S.K. - Liptov, s.r.o., 3.4.2024
Belopotockého 4

Zobraziť všetky pracovné ponuky >

Najčítanejšie články

Zoznam povolaní

všetky povolania >